Csodakút árverés

Izgalmas híreink vannak: már lehet licitálni a Csodakút online árverésen!

Az önkéntes aukciós bizottság keményen dolgozik a cél eléréséért, hogy összejöjjön a 10.000$ a Cle Elum-i Magyar Föld víz és áram ellátására. Összesen 90 adománytárgyat kaptunk helyi vállalkozásoktól és WMASz-tagoktól, így reméljük mindenki talál a költségvetésének megfelelő izgalmas tárgyakat! Fedezd fel mi mindent kínál Washington állam, valamint néhány olyan darabot, ami sehol máshol nem kapható, többek közt Peller Dóri arcfestés utalványa vagy a Hegyváry Csaba által adományozott gyönyörű könyvritkaságok. Tedd meg az ajánlatod minél előbb, mert sosem tudhatod, mit sikerül megcsípned meglepően alacsony áron!

Az online árverésért kattints IDE!

Ha korábban még nem használtad a BiddingOwl honlapot, akkor az első licit megtétele előtt regisztrálnod kell! A regisztrációhoz használt e-mail címen értesítést kapsz majd, ha valaki rád licitál ill. minden megnyert tételről is. Az aukció végén, 2023. március 24-én, ha megnyerted bármelyik terméket, a rendszer felkér majd, hogy „jelentkezz ki” a honlapon.

Köszönjük a részvételt és kérünk oszd meg az árverés hírét másokkal is! Kérdéseiddel keress minket a treasurer@hungarianamerican.org e-mailcímen vagy a 206-483-4294-es telefonszámon!

The event is finished.

Scroll to Top