Kaláka a Paradise farmért

„Bajban ismerszik meg a jóbarát.” – A Pásztor család által vezetett Woodinville-i ‘Paradise’ farmnak szüksége van a segítségünkre. Emlékszel még a 2021-es első magyar karácsonyi vásárra? Amikor a Covid alatt egyetlen létesítményben sem kaptunk termet a karácsonyi ünnepségünkre, a Pásztor család nagylelkűen rendelkezésünkre bocsátotta a tanyáját! Most lehetőségünk van viszonozni a szívességet!

Sajnos 7 év után felbontották a bérleti szerződésüket, és az egész gazdaságnak költöznie kell egy új helyre, Snohomishba (beleértve az épületeket, napelemeket, üvegházakat, állatokat, növényeket és minden mást). Szeretnék minél előbb lebonyolítani a költözést, hogy folytathassák a régió közösségeit támogató oktatási és étkeztetési tevékenységüket.

Fogjunk össze, hajtsuk fel az ingujjunkat, és segítsünk nekik mindenben, amiben segítségre van szükségük, többek között ültetésben, építésben és minden másban!

A nap végén lesz bográcsban főtt gulyás, lecsó, sör és zene! Milyen nagyszerű alkalom ez a jó cselekedetre, szórakozásra illetve új és régi barátokkal való találkozásra!

További részletek hamarosan…

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Tags:
Scroll to Top