Kihelyezett konzuli napok – MEGTELT

A Los Angeles-i magyar főkonzulátus kihelyezett konzuli fogadónapokat tart Seattle-ben 2022. december 7-10. között (szerda-csütörtök-péntek-szombat.

A kihelyezett konzuli fogadónapokon az alábbi ügytípusok intézhetőek:
1. Útlevél kérelem (új vagy megújítás)
2. Magyar állampolgárság
3. Anyakönyveztetés (születés, házasság, válás, halál)
4. Egyszerűsített honosítás
5. Lakcímnyilvántartással kapcsolatos ügyek

Az ügyintézéshez időpontfoglalás szükséges, amelyet kizárólag emailen keresztül lehet megtenni a consulate.los@mfa.gov.hu email címen. Jelentkezzenek minél hamarabb, mert hamar betelnek az  időpontok!

Ahhoz, hogy a konzuli tisztviselő meg tudja állapítani, hogy mennyi időre, illetve milyen eljárásra van szükség egy-egy ügyhöz, az időpontfoglaló emailben jelezze röviden, hogy hány személy kér időpontot és milyen ügyről van szó (pl. 2 személy, 2023. áprilisban lejáró útlevél megújítása / 1 személy, 5 éve lejárt útlevél megújítása / 2 személy, házasság anyakönyveztetése / 1 személy, házastárs halálának
anyakönyveztetése / 2 személy, kiskorú gyerek születésének anyakönyveztetése és állampolgárság igénylése).

A helyszín Mercer Island-en lesz, a pontos címet a foglalás visszaigazolásakor fogják megadni.

Az ügyintézéssel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak a főkonzulátushoz a consulate.los@mfa.gov.hu email címen vagy 310.473.9344 telefonszámon. Általános kérdéseket küldhetnek Pearman Katalin, tiszteletbeli konzulnak is a hungarianconsulseattle@gmail.com címre.

The event is finished.

Scroll to Top