Februári vezetőségi beszámoló

Írta: Takács Dániel, WMASZ elnök

A karácsonyi ünnepek után újra üdvözöllek Benneteket!

Nagy öröm volt mindannyiunk számára, hogy milyen sokan eljöttetek a 2021-es évi decemberi karácsonyi vásárunkra! Hálával tartozunk a rendezvény főszervezőinek, Andinak és Zsuzsának, valamint természetesen az önkénteseknek, és mindenkinek, aki segítette az esemény sikeres megrendezését. Kemény, de sikeres volt a munkánk! Terveink szerint a jövőben is hasonló hangulatú és színvonalú eseményekkel örvendeztetünk meg Benneteket!

A cserkészek számára is rendszeresen szervezünk online iskolai programokat. Időnként kültéri eseményeken is találkozhatnak, részt vehetnek szervezett eseményeken. Táncos programjainkon is újrakezdődött a személyes jelenlét. Szeretettel várunk, ha szeretnél becsatlakozni bármelyik programunkra, jelentkezz bátran!

Az idei év eseményeit már lázasan tervezzük! Kis nehézségekbe ütközünk a COVID-fertőzések magas száma miatt, de bízunk a jövőben, és a kihívások sem tántorítanak el minket a szervezéstől!

Idei évi céljaink – Hogyan tudtok Ti is bekapcsolódni?

Kommunikációs igazgatónk Eszti, Hawaiira költözött. Ő készíti a kommunikációs- és hírleveleinket. Azonban költözése kapcsán szeretné átadni valakinek ezt a nemes feladatot. Így most keressük azt az új kollégánkat, aki kommunikációs/webhelytervezési szakértelemmel is rendelkezik és segít betölteni ezt a nagyon fontos szerepet. Érdeklődés esetén keress minket (haaw.president@gmail.com)!

Közületek sokan a kontinens különböző pontjain nőttetek fel és így lehetőségetek volt megtapasztalni, hogy milyen érzés aktív részese lenni egy igazi magyaros táborozásnak! Többek között Torontóban, New Yorkban, vagy Clevelandben a magyar egyesületek, egyházak a mi egyesületünkhöz hasonló ingatlanokkal rendelkeznek. Kulináris programokat, gyerektáborokat, csoportos elvonulásokat, cserkész-dzsemborikat is szerveznek. Annak érdekében, hogy az ingatlanunk megfeleljen ezeknek a programoknak is, szeretnénk továbbfejleszteni az épületet! Tavaly raktárral, és egy kis „bunkival” bővítettük kis birodalmunkat. Ha bármilyen ötlettel, tapasztalattal hozzájárulnál birodalmunk továbbfejlesztéséhez, ne habozz, fordulj hozzánk! Az ingatlanhoz kapcsolódó kis csoportunk minden hónapban összeül megtervezni a hellyel kapcsolatos következő lépéseinket.

Izgatottan vágunk elébe az új évnek! Ti továbbra is vigyázzatok magatokra, mossatok kezet, hordátok a maszkot rendületlenül! Így győzhetünk a vírus felett!

Köszönöm,

Daniel

Scroll to Top