luka, may, flowers

Hello Május!

Jelentés: Takács Dániel, VMASz elnök a vezetőség nevében
Fordította: Szablya Ilona

Kedves Tagjaink!  

Az elmúlt év nehéz volt. Egy éve és néhány hónapja a COVID súlyos csapást mért ránk.  Sokan közülünk értesültek arról, hogy szeretteik, barátaik, kollégáik megbetegedtek. Voltak, akik elvesztették állásukat, munkakörülményeik nem voltak éppen optimálisak, gyerekgondozás szakadt a nyakukba, mivel az iskolák bezártak. A mi szervezetünket is érintette ez. Sok minden, amit a WMASz szokott megszervezni, most online-ra költözött. Remélem, hogy a jelenlegi oltásokkal és más védekező intézkedésekkel legyőzzük ezt a vírust és visszatérünk újra a normálisra. 

Mi újság a szervezetünkben?

A WMASz alaptörvényei szerint minden áprilisban kinevezünk egy jelölő bizottságot. Ennek a biztottságnak a feladata, hogy június felé levezesse a választásokat. Amennyiben szeretnéd, ha jelölnének, kérjük, hogy lépj velünk kapcsolatba a következő email címen: communications.haaw@gmail.com.  

A Telek Bizottság különösen elfoglalt a Cle Elum-i telek eseményekre irányuló előkészítésével. Az irányelveket követve nagyon valószínű, hogy hamarosan meghívhatjuk tagjainkat a telekre. Figyeld az e-maileket és remélem, hogy nemsokára személyesen élvezheti ezt a kellemes és szép helyet. 

Néhány eseményt már tervezünk. Az egyik egy „ismerjük meg tagtársainkat” témájú összejövetel. Egy másik esemény egy online borkostoló. Ennek részletei és időpontja már fix, a linken megtudtok mindent. Az esemény koncepciója, hogy megrendeltek pár üveg bort és Zoom-on keresztül meghívunk egy borszakértőt, hogy megosszon velünk egy különleges borászati élményt.

Végül, de nem utolsó sorban tagtoborzót tartunk. Működésünk a tagdíjak befizetésétől függ. Ebből finanszírozzuk az ingyen piknikeket és ünnepléseinket, ezek képezik alapját a kulturális programjainknak, a magyar iskolának, a néptánc csoportnak, a cserkészetnek, a könyvtárnak és más kezdeményezéseknek. Kérjük, tartsa a kapcsolatot és fizesse be jövő évi tagdíját. A tagdíjak és fizetési módszerek a szövetség honlapján (www.haaw-seattle.org) találhatók.

Scroll to Top