A Washingtoni Magyar Amerikai Szövetség és a Seattle-Pécs Testvérváros Szövetsége sok szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a Karácsonyi Vásárra.

Tölts velünk egy délutánt a festői Paradise Farmon és hangolódj rá a karácsony idilljére belélegezve a természet forralt bor fűszereivel, ropogós sült enyhe füstjével és a kürtös kalács cukrozott aromájával telített illatát. Fedezd fel kiállítóink, vásárolj kedvedre ajándékokat, és csábulj el a szaloncukor és karácsonyi süteményvásáron.

Egy híres helyi magyar zenekar, a Puget SoundZ, élő koncerttel készül.

Az esemény egyik kiemelt sztárvendége, a legendás közszereplő és ismert világutazó, talán az univerzum leggyorsabb futárszolgálatáról is köztudott személyiség, a Mikulás.

Paradise Farm (a térképen Farmer Frog néven jelenik meg)
23210 Paradise Lake Road, Woodinville WA, 98077

A rendezvény kültéri (egyes részei fedettek) ezért érdemes vízálló és/vagy melegebb lábbelivel készülni.

Magyaros ételek (bográcsgulyás, disznósült, székelykáposzta, lecsó)
helyben sütött kürtőskalács (Turul Foods)
• forralt bor
kézműves vásár (artizán szappanok, képeslapok, csodásan díszitett sütik, dísztárgyak, üvegékszerek, kézműves üvegdíszek, bőrdíszműves termékek, festett üveg tárgyak, házitészta, és még sok más…)
• süteményvásár (beigli (100 rúd) és más magyaros sütemények)
szaloncukor vásár (30 zacskó)
könyvvásár és könyvtár

Kiemelt vendégeink:
• Mikulás (du. 3-4 között)
• Puget SoundZ zenekar koncertje (du. 5-6 között)

Árusainkról itt olvashattok többet.

A-mia

Agnes is the owner of a-mia that specialized for hand-painted jewelry and accessories inspired by Hungarian folk and nature. Custom paints can be requested though.
Order online www.a-mia.com.

Jakab Zsoka (Elizabeth) is the owner of Botanix Artisan Soaps: find it on Facebook

Botanix Artisan Soaps

Gentle, healing, natural body bars, exfoliants and massage bars. Developed and handmade in small batches by a chemist. Enhanced only with natural ingredients, such as plants, spices and natural purified clays. Small footprint, zero waste, unique luxury.

Házi tészták

Julcsi házi, kézzel készített magyar tésztákkal várja a kedves érdeklődőket

• cérnametélt
• eperlevél
Összetevők: bio fehérliszt és bio tojás

Somogyvári Erika

Erika budapesti eredetileg, 95 óta élnek az Egyesült Államokban. Erika itt sajátította el az üvegkészítés technikáját, amit kézi készítésű termékeinél alkalmaz. A környékbeli (Redmond) vásárokon találkozhattok vele már több mint 5 éve.

Stanfield Zsuzsa

Különleges pöttyfestéses technikával készítek dísz -és használati tárgyakat. A karácsonyi vásárra többek között karácsonyi díszekkel,  gyertyatartókkal, poháralátétekkel, díszdobozokkal, pezsgős és borospoharakkal készülök, mindegyik darab nagyszerű ajándék az ünnepekre.

“The International Table” szakácskönyv egy, a Seattle Pécs Testvérváros legjobb receptjeit  magában foglaló kötet, Kristi Brown mesterszakács bemutatkozásával.

Szakácskönyv: “The International Table

Több mint 100, mindennapi vagy alkalmi fogás: Japán, Kamerun, Franciaország, Kambodzsa, Kenya, Magyarország, Olaszország, Izland, Indonézia, Izrael, Norvégia, Kína, Fülöp-szigetek, Új-Zéland, Dél-Korea, Írország, Lengyelország, Vietnám, Tajvan és Üzbegisztán mind helyet kapott e nemzetközi asztalnál.

A receptek könnyen követhetőek, vannak főzást megszerettető és námi tudást, vgay akár csak kalandvágyat igénylő receptek is.

A könyv keménykötésben kapható. Ára $25.

A Magyar Amerikai Szövetség tagjai számára a belépés ingyenes. Mindenki másnak 12 éven felül $10/fő, 12 éven alul $5/fő. A jegyárban benne foglaltatik egy tál étel is.

Szeretnénk megfelelő mennyiségű étellel és itallal készülni, ezért kérnénk segítsd e törekvésünk, és regisztrálj az eseményre jelezvén részvételi szándékod.

Hálás köszönet!

Subscribe to our newsletter.

We’ll keep you updated.

Scroll to Top