Könyvtári hírek – április

Kedves Könyvbarátok!

Az igazi tavasz csak nem akar megérkezni! De a hideg, esős idő nem foghat ki rajtunk, hiszen ha van jó olvasnivalónk, akkor a szürke, borús tavaszt is jobban viseljük. Reméljük, mindenkinek van olyan könyve, ami megkönnyíti a tavaszvárást. Ha mégsem, ne habozzatok felkeresni március 15-én indult online katalógusunkat! Már közel 400 kötet közül válogathattok. Legújabb beszerzéseink között van kortárs magyar gyerekkönyv, amerikai ifjúsági regény magyarul és kortárs magyar szerző műve. 

A Magyar Könyvtár Csoport is részt vett a március 15-i megemlékezésen. Jókai Mór: A kőszívű ember fiai című művéből olvastunk fel egy részletet, melyet az idézethez illeszkedő korabeli képek kísértek.

Elkészült a logónk! Pulay Judit grafikus barátnőnk álmodta meg. Judit elmesélte, hogy tervezés közben  az olvasás szeretete és a Pacific Northwest vadregényes tájai inspirálták.

Márciusban is tartottunk Csomagtartós Könyvtári Napot és nagy örömünkre kiderült, hogy a könyvtár híre lassan de biztosan terjed az itteni magyarok között. Kérünk Benneteket, ti is hirdessétek, használjátok a könyvtárat!

Csomagtartós Napok áprilisban is lesznek. Tervezett időpontok április 10-e és 24-e. Figyeljétek értesítéseinket, mert helyszínváltozás lehetséges!

Mindenkit szeretettel várunk!

Olvasni jó!

Betti, Julcsi, Panni könyvtárosok

Scroll to Top