Látogatás a telekre

Írta: Szabolics Nelli

Április elején a telek fenntartó bizottság egy szép napot töltött Cle Elum-ban a szövetség által tavaly vásárolt telken. Néhányan most jártunk itt először, így ez egy remek alkalom volt felfedezni teljes valójában a szövetség tulajdonát. Nagyon jó volt látni, hogy az utóbbi hónapokban felmerült terveinket milyen formában lehet megvalósítani, ténylegesen mekkora tér áll rendelkezésünkre, milyen adottságokkal bír a telek. A telek óriási, fákkal, bokrokkal borítva, nem utolsósorban pedig gyönyörű kilátással a környező hegyekre. Mindenkinek szívből ajánlom, hogyha teheti, mindenképp tegyen egy látogatást, nem fog csalódni!

Ezt a napot leginkább a már meglévő tervek megbeszélésére szántuk, többek között felmértük, hogy a tervezett parkoló hol fog helyet kapni, és a szükséges konténert hol lehet elhelyezni.

A felkészült és lelkes bizottsági tagoknak köszönhetően a jó időben kisebb kertészeti munkálatokat is elvégeztünk. Többek között elszáradt gallyakat és ágakat vágtunk le és gyűjtöttünk össze. Továbbá a bejáratot határoló két fát ezentúl kopjafák díszítik.

Örömmel láttuk, hogy a villamossági művek kicserélte a telken lévő villanyoszlopot, így amikor szükséges már csak a villanyórát kell felszerelni, és biztosítva lesz az áramellátás. Továbbá sikerült beszerezni a megfelelő konténert, melyet a hónap végén ki is szállítottak. Emellett egy mobil WC-t is beszereztünk. A konténer kiszállításának koordinálásáért köszönet Takács Dánielnek, az elhelyezésért pedig Dénes Dezsőnek és Záborski Andrásnak.

Ha szeretnél többet tudni a telekkel kapcsolatos terveinkről, bátran keress bennünket!

Scroll to Top