Legyél (újra) Tag!

Derrik Petrin, tagsági ügyekért felelős megbízott

21,000 Washington állambéli vallja magáról, hogy vannak magyar gyökerei (forrás). Ki az, aki ezen gyökereket ápolja és megőrzi atovábbi generációk számára, mind angolul és magyarul? A Washington-i Magyar Amerikaiak Szövetsége.

1984 óta a Washingtoni Magyarok Amerikai Szövetsége önkéntes alapon működik. A tagságokból befolyó összegből szervez piknikeket és ünnepségeket minden évben, alaptámogatást biztosít kulturális programjainknak, mint a magyar nyelvoktatás, a tánccsoport, a cserkészcsoport, és kulturális programok, amelyek java része virtuálisan folytatódik idén először. Pályázatok megírásához is fontos a nagy létszámú tagság. Amennyiben a magyar kultúra értékeinek megőrzése fontos számodra, kérjük csatlakozz, vagy újítsd meg tagságod még ma.

Az idei fejlődésünk:
– A Magyar Tanya első építménye Cle Elumban 🏡
– Cserkészeink részt vettek a magyar nemzeti cserkésztalákozón 🏕
– Új magyar nyelvtanfolyamok indulnak (regisztráció nyitva!) 🗣
– Nyári olvasói bingo játék 📚

A 2020-as és 2021-es évek mindannyiunk számára példátlan és kihívásokkal teli éveket jelentettek. Igyekeztünk alkalmazkodni és eseményeinket online formában elérhetővé tenni, ami sokaknak az egyetlen szocializálódási lehetőség maradt az elszigeteltség közepette. A jövőbe továbbra is némi bizonytalansággal tekintünk, de a WMASz mindent megtesz azért, hogy küldetését tejesítse, programjainkat megszervezze. Mindez nem volna lehetséges a tagsági díjak és támogatásotok nélkül. Ha ezek továbbra is fontosak számotokra, csatlakozzatok vagy újítsátok meg tagságotok még ma.

Link: https://haaw-seattle.org/rolunk/

Scroll to Top