Novemberi Magyar Könyvtár

Betti, Julcsi, Panni könyvtárosok

Reméljük mindenkinek kellemes Halloween-je volt! Egyik könyvtárosunk részt vett élete első tökversenyén, melyre a Hungarian Princess fantázianevű tökkel nevezett. A tök dizájnját Sissy ihlette, és bár ő királyné volt, a Disney hercegnők hatására nagy volt a nyomás a könyvtáros öt éves kislánya részéről, hogy a névbe belekerüljön a „hercegnő” szó is 🙂 (Végül a Hungarian Princess egy futamgyőzelmet aratott. Az alábbi fotó már a verseny után készült, kissé megviselt állapotában.)

Októberben kétszer tartottunk Csomagtartós könyvtárat a Crossroads Parkban. Mindkét alkalommal ismét számos könyvünk talált lelkes új olvasóra. Nemcsak gyerekkönyveket, hanem felnőtteknek szóló köteteket is sokan választottak.

Kulturális

November 2-a Halottak Napja. Október végén két, az idősebb és a középgeneráció számára jelentős színésztől kellett búcsúznunk. Venczel Vera és Oszter Sándor is csatlakozott az égiek társulatához. Venczel Verát a nagyközönség többek között az Egri Csillagok Vicuskájaként szerette meg, Oszter Sándort pedig Rózsa Sándor szerepe tette híressé.

Oszter Sándor (Kép forrása: theGeek.games)
Venczel Vera (Kép forrása: Pinterest/femina.hu)
Scroll to Top