Október ’21

Elnöki beszámoló Takács Dánieltől

Kedves washingtoni magyarok!

Köszönet jár tagjainknak akik idén megújították tagságaikat. A tagdíj szervezetünk további működését segíti elő.  A bejött pénzt a következő célokra fordítjuk: biztosítás, honlapunk, állami regisztráció, terembérek eseményeinkre, vagyonadó (a telekre), és több magyar csoport támogatása, mint a cserkészek, magyar iskola, tánccsoport.  Pénz nélkül nem tudunk létezni.    

Amennyiben még nem újítottatok tagságot, legyetek szívesek ezt online (haaw-seattle.org) megtenni. Esetleg kaptok tagsági bizottságunktól is üzenetet, amiben felkérnek, hogy támogassatok ebben az évben is. 

Postacímünk megváltozott! Az új cím:

Hungarian American Association of Washington (HAAW)

P.O. Box 2563 
Woodinville, WA  98072

Rendben van, itt a havi bejelentés.

Ezúttal köszönet a művészeknek, szervezőknek, önkénteseknek és a Seattle-Pécs testvérváros szervezetnek a Nyitott Porta eseményért.  Még Yakima-ból és Spokane-ből is jöttek résztvevők. Megható volt ennyi tehetségest művészt látni.

Az esemény bizottság teli gőzzel szervezi őszi és tavaszi eseményeinket.  Kérem figyeljetek bejelentéseinkre; reméljük ott lesztek.  Nagyon is szem előtt tarjuk az állami rendelkezéseket a COVID járvánnyal kapcsolatban; a lehető legbiztonságosabb módon rendezünk mindent.  Amint közeledünk az eseményekhez, keresni fogunk önkéntes segítőket.

Igazgató bizottságunk nagyon be volt fogva szeptemberben. Többször jöttünk össze az elkövetkező évet értékelni.  Megbeszéltük az előre látható eseményeket, szervezetünket, kommunikációt, stb. Én csak egy éve vagyok a bizottság tagja, de látom mennyi munkát igényel a szervezet igazgatása.  Persze láthatjuk a WMASz arcát a kommunikációkból, események által, és részvéttel a csoportjainkban, de a kulisszák mögött mindez sok munkát igényel.  Cikkeket szerezni illetve szerkeszteni hírlapunknak, adóbevallást készíteni, elhatározni mennyi biztosításra van szükségünk, önkénteseket verbuválni, kommunikációs csatornákat készíteni és fenntartani, stb.  Ha ezek közül valami érdekel, légyszíves jelentkezz!  Cserében új barátokra találsz a komolyan munkálkodó önkéntesek között.    

Nagyon is elébe nézek az elkövetkező időszaknak.

Köszönettel,

Dani

Scroll to Top