Reflektorfényben: Szabolics Nelli

Bemutatkozik a szövetség titkára

Szabolics Nelli vagyok, Csongrádon születtem 1995-ben. Csanyteleken nőttem fel szüleimmel és két testvéremmel. Csongrádon a 8 évfolyamos gimnáziumba jártam és nagyon élveztem ezeket az éveket. Sokáig nem volt konkrét tervem arra vonatkozóan, hogy mivel szeretnék foglalkozni a későbbiekben, de a gimnázium utolsó évében egyre jobban megtetszett a Kereskedelem és Marketing irány, igy arra jelentkeztem.

A Szegedi Tudományegyetemen két képzést végeztem. Először Marketingkommunikáció szakirányon szereztem felsőfokú szakképesítést, majd pedig Kereskedelem és Marketing szakon diplomáztam. Egyetemi éveim alatt többféle diákmunkát is végeztem. Államvizsgát követően pedig az egyetem Projektmenedzsment Igazgatóságán helyezkedtem el, ahol pályázatok menedzselésében vettem részt. A Szegeden töltött éveket követően, 2019 nyarán a férjem kapott egy állásajánlatot Seattleben. Gyorsan kellett döntést hoznunk, de mindketten éreztük, hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség. Ezután pár héttel már úton is voltunk az új életünk felé. Washington állam éles váltás volt a magyar Alföld után, de egyből elvarázsolt bennünket páratlan természeti adottságaival. Nagyon élvezzük, hogy folyamatosan új élményekkel gazdagodunk, új embereket ismerünk meg és új helyeket fedezünk fel. Mára Seattle lett az otthonunk.

A Szövetséget nem sokkal az ideérkezésünket követően ismertük meg. Nagyon jó volt látni és tapasztalni, hogy milyen összetartó közösség alakult ki az évek alatt. Megtisztelő volt, amikor felkértek, hogy legyek a szövetség titkára. Nagyszerű emberekkel ismerkedtünk meg, akik mindannyian arra törekednek, hogy a közösség tovább fejlődjön. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen közösség tagja lehetek.

Scroll to Top