Vezetőségi rovat – március

írta: Takécs Dániel, a VMASz elnöke
fordította: Bőhm Ákos, a VMASz alelnöke

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy egy kicsit reklámozzam egyik szeretett csoportunkat, az Örök Fiatalok Klubját. Nagy szeretettel várják új tagok jelentkezését! Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a klubhoz való csatlakozás, jelentkezés a haawseattle@gmail.com email címen érhető el. 

A Magyar Diaszpóra Tanács találkozóján megismerhettük az Amerika-szerte létező magyar szövetségeket. Tudjátok, hogy összesen 1.4 millió magyar él az Egyesült Államokban? A tanács jóvoltából részt vehettünk az első magyar évkönyvben, amelyre Eszti, a kommunikációs igazgatónk, egy gyönyörű plakátot készített a múlt év eseményeiről. Reméljük hamarosan megkapjuk a teljes összeállítást, amelyet megosztunk majd veletek.

Nagyon remélem, hogy csatlakoztok hozzánk március 14-én délután 4 órakor az 1848-as Forradalom és Szabadságharc tiszteletére rendezendő megemlékezésünkre. Ha még nem kaptátok meg a ZOOM meghívót a levelezési listánkról kérlek lépjetek kapcsolatba velünk a haawseattle@gmail.com email címen. A Seattle-I Cserkész Szövetség tagjai adománygyűjtési akció keretében kézzel készített kokárdát árusítanak a szövetség tagjainak. További információ, arról, hogy hogyan juthattok kokárdához kérlek látogassatok el a https://haaw-seattle.org/csoportok/seattle-i-cserkeszek/ honlapra. A megemlékezés két nyelven lesz rendezve, igy szeretettel várjuk a Szövetség minden tagját, illetve azon kívül álló érdeklődőket is. Nagyon hálásak vagyunk a Seattle – Pécs Testvérváros Szervezetének, mivel támogatásukkal a megemlékezés elején egy világhírű zongoraművész koncertjét hallgathatjuk meg. 

Ne felejtsétek el megnézni közelgő eseményeinket a honlapon! Alig várjuk, hogy személyesen is találkozhassunk!

Üdvözlettel,

Takács Dániel 

Scroll to Top