WMASz elnöki levél

Szerzője Takács Dániel, a WMASz elnöke

desk, books, writing-2158142.jpg

Kedves Tagjaink!

Örömmel láttam, hogy mennyien tudtatok részt venni a Szent István-napi magyar pikniken a Lake Sammamish Parkban. Sokan közülünk már évek óta megjelenünk ezen a hagyományos pikniken.  De voltak ott olyanok is, akiknek ez volt az első ilyen élményük, annak ellenére, hogy már több éve Seattle környéki lakosok.  A Magyar Iskola és a Cserkészek által is sikerült résztvevőket toborozni.

Remélem mindannyian találkoztatok új magyar ismerősökkel, élveztétek a virstliket, rágcsálni valókat és élveztétek magatokat. Nagyon bizom abban hogy beszélgetések közben hallotatok nagyszerű programmjainkról, mint például a Magyar Iskola, a Cserkész Csapat, Forgatós Népi Tánccsoport, Magyar Könyvtár, és láthattatok képeket Cle Elum-i telekünk fejlesztéséről. Amennyiben nem, arra bátorítlak mindannyiatokat, hogy lépjetek kapcsolatba velünk, hogy továbbíthassuk érdeklődésetek a megfelelő helyre.

Köszönettel tartozom az önkénteseknek akik bebiztosították a piknik sikerét; az esemény bizottságnak, a tagsági bizottságnak, a könyvtárosoknak, az Orbán családnak, akik finom kenyért sütöttek, valamint a tagoknak akik segítettek a berendezkedésben és tisztogatásban.  

Nagyszerű eseményekkel dús az évünk; akinek van kedve és alkalma, hogy önkéntes módon besegítsen itt-ott, megköszönjük, ha kapcsolatba lép velünk.  Lajstromozzuk a neveket és reméljük segítetek az elkövetkező eseményeinken, mint például a szeptember 12-i Nyitott Porta volt.

haawseattle@gmail.com

Scroll to Top